RO  EN
Prima pagina   Despre noi   Noutati   Istoric   Produse   Distributie   Clienti   Cariere   Contact

Despre Noi

   Înalta calitate a produselor "Primalact" , se datorează profesionalismului, experienţei şi pasiunii specialistilor, controlului riguros al parametrilor pe intregul parcurs al fabricaţiei,ambalării în condiţii de maximă igienă şi siguranţă ,precum şi preocupării constante in găsirea unor soluţii care să imbine tradiţia cu tehnologia modernă.

   Ca raspuns la creşterea cererii de produse lactate pe piaţă,dar mai ales al succesului inregistrat de brandurile  "Primalact"  şi "La Ferma" s-a decis  mărirea capacităţii de procesare. În acest scop, "Primalact" derulează în prezent un proiect pe fonduri europene în valoare de aproape 4 milioane euro, la finalizarea căruia capacitatea de procesare va fi de 100 000 litri de lapte /zi.

   Proiectul are două componente :
- o nouă hală de producţie cu o suprafaţă de 1800 mp. şi echipament tehnologic de ultimă oră ;
- o nouă linie de fabricare a brânzeturilor cu pastă oparită, cu cea mai modernă tehnologie;

   Această investiţie va avea ca rezultat mărirea capacităţii de procesare a laptelui si obţinerea unor produse la cele mai inalte standarde de calitate europeană.
   In scurt timp, produsele "Primalact" se vor găsi pe pieţele altor ţări europene.

   Fideli strategiei “Un stil de viaţă sănătos“  şi atenţi la tendinţele pieţii, specilaistii "Primalact" au anticipat că preferinţele românilor  se vor indrepta in scurt timp spre
produse tradiţionale naturale.

   Am ales sa rămânem "tradiţionalisti" şi să utilizăm în procesul de  fabricaţie numai lapte proaspăt şi natural, pentru că nimic nu poate înlocui gustul şi beneficiile acestuia!

   "Primalact" produce o gamă diversificată de produse lactate proaspete şi brânzeturi:
- produse proaspete: lapte de consum, smântană, brânză de vaci;
- brânzeturi: cascaval şi specialităţi din cascaval, cascaval afumat, mozzarella, brânză telemea, brânză burduf, branză topită, cremă de unt, etc.

   Sub brandul "La Ferma" gustul natural din Ardeal s-a lansat in anul 2007 o gamă de produse care cuprinde în prezent lapte, smântană, cascaval, cascaval afumat, brânză telemea şi brânză burduf.

   Produsele "La Ferma" sunt concepute în spiritul unui stil de viaţă sănătos.

  Acesta este şi mesajul pe care numele şi grafica deosebită a produselor "La Ferma" îl transmite,..un pământ binecuvântat in care tihna vieţii şi inţelepciunea oamenilor, linistea şi armonia locului te indeamnă sa te opreşti o clipă şi sa te bucuri de gustul natural al laptelui şi produselor proaspete de la "Primalact".

Prima pagina   Despre noi   Noutati   Istoric   Produse   Distributie   Clienti   Cariere   Contact
SC. Primalact SRL. str.Pasteur nr.73 (cart.Zorilor vis-a vis de piata agroalimentara) Tel./Fax: (0261) 768.921